Wegański chłodnik z botwinką. Bez mleka i jajek, ale z zaskakującymi dodatkami duet masz.talerz 10.07.2020
Jajka faszerowane aioli i chorizo. Tradycja doprawiona szczyptą nowoczesności Ten, kto umie i lubi gotować 11.04.2020
Przepisy na wegańskie pasztety wielkanocne. Mięsożercy też się w nich zakochają! Alicja Rokicka 07.04.2020
Minipizze z żurawiną i camembertem. Domownicy będą prosili o dokładkę Ten, kto umie i lubi gotować 09.02.2020
3 patenty na batata. Wytrawnie, na słodko, a może jako zupa-krem – co wybierasz? Małgorzata Dzięgielewska 26.01.2020
Masz ochotę na nową pastę do kanapki? Daj szansę bakłażanowi! Ten, kto umie i lubi gotować 23.01.2020
Pasta „rybna” z fasoli – opcja dla wegan. Smakuje jak oryginał i ma wiele wartościowych składników Ten, kto umie i lubi gotować 05.01.2020