Chipsy z pomidorków koktajlowych. Zdrowa alternatywa dla niezdrowych przekąsek duet masz.talerz 18.02.2023
Nie masz pomysłu na niedzielny obiad? Wypróbuj zupę pho w polskiej odmianie, która wzmocni organizm w śnieżnej, zimowej aurze Ten, kto umie i lubi gotować 29.01.2023
Upiecz buraka i zamknij go w ryżowych sakiewkach – poznaj ten niebanalny przepis Ten, kto umie i lubi gotować 29.10.2022
Wegańskie tarty z kremem kokosowym i borówkami. Pyszny, sezonowy deser! Ten, kto umie i lubi gotować 03.09.2022
Wegańskie lody bakaliowe. Nie zawierają dodatkowego cukru, śmietany ani mleka duet masz.talerz 16.07.2022
Zdrowa przekąska na wieczór! Frytki z batatów z domowym sosem aioli Ten, kto umie i lubi gotować 14.05.2022
Marokańska bissara, chilli sin carne i bounty w słoiczkach. Dzielimy się przepisami z książki „Szybko, prosto, wegańsko. 5 składników. 15 minut” Idy Kulawik! redakcja Hello Zdrowie 28.12.2021
Sałatka z łososiem, karmelizowanymi figami i serem halloumi, wegański pasztet z ciecierzycy, krem czekoladowy z aquafabą. Sprawdź przepisy Anety i Jana Kuroniów! Magdalena Bury-Motyl 22.11.2020
Wegański chłodnik z botwinką. Bez mleka i jajek, ale z zaskakującymi dodatkami duet masz.talerz 10.07.2020
Magdalena Jarzynka-Jendrzejewska i Ewa Sypnik-Pogorzelska: Zbilansowana dieta wegańska wcale nie musi być jednostajna. Kluczem jest sezonowość! Magdalena Bury-Motyl 19.02.2020
Wegańskie placki ziemniaczane. Mniej kaloryczne niż klasyczne, bo pieczone Ten, kto umie i lubi gotować 10.02.2020
Pasta „rybna” z fasoli – opcja dla wegan. Smakuje jak oryginał i ma wiele wartościowych składników Ten, kto umie i lubi gotować 05.01.2020
Aquafaba – wegańskie białko z ciecierzycy. Nie dość, że wege to jeszcze fit! Paulina Trofimiec 30.11.2019
Risotto z dyni i szałwii – idealne danie na wzmocnienie organizmu Ten, kto umie i lubi gotować 21.09.2019