Aronia – poznaj polskie superfood. „To jeden z najzdrowszych owoców świata” Klaudia Kierzkowska 31.07.2024
Len zwyczajny – jakie właściwości pielęgnacyjne skrywa w sobie rodzimy superfood? Justyna Makowska-Tomalczyk 02.03.2023
Mąka ze świerszczy zasmakuje Polakom? Właśnie dołączyła do superfoods. Na rynek UE ma trafić jeszcze w tym miesiącu Aleksandra Tchórzewska 24.01.2023
Ryż czerwony – właściwości zdrowotne. Czy jest lepszy od białego i brązowego ryżu? Milena Marchewka 25.05.2022
Chrzan to wciąż niedoceniony naturalny antybiotyk. Dietetyczka mówi, jakie ma właściwości lecznicze Ewelina Kaczmarczyk 17.04.2022
5 najważniejszych błędów żywieniowych, które popełniamy zimą. Tłumaczy dietetyczka Patrycja Fijałkowska 08.01.2022
Jak wybrać dobre suszone morele? „Pomarańczowe morele mają dodatek dwutlenku siarki, który zapewnia im intensywny kolor” – wyjaśnia Sylwia Majcher Ewa Wojciechowska 09.12.2021
Seler naciowy – jakie ma właściwości zdrowotne? Wyjaśnia dietetyczka kliniczna Ewa Wojciechowska 23.06.2020
Miłorząb japoński – jakie ma właściwości i działanie? Rozmawiamy z ekspertem Piotrem Sokołowskim Ewa Wojciechowska 03.04.2020
„Czysta 15-stka” i „Brudna 12-stka”. Które owoce i warzywa są najbardziej, a które najmniej zanieczyszczone? Mamy najnowsze listy na 2020 rok! Ewa Wojciechowska 30.03.2020