Lidia Bawolska: „Gotowanie jest czynnością trochę intymną. Przygotowując jedzenie, chcę poświęcić moje serce”. Autorka Pieprzyć z fantazją o swojej „Kuchni pełnej warzyw” Aleksandra Tchórzewska 18.01.2024
Sok z ziemniaka – niedoceniany produkt do codziennej pielęgnacji Justyna Makowska-Tomalczyk 22.08.2023
Przyprawa do ziemniaków pieczonych i smażonych – jak zrobić taką bez soli? Milena Marchewka 26.07.2022
„Jestem wdzięczna za ziemniaki, pszenicę, margarynę i cukier”. Psychodietetyczka podkreśla, że to dzięki nim przeżyliśmy po 1989 roku Ewelina Kaczmarczyk 14.10.2020
Ziemniak młody czy wczesny? Jak je odróżnić i który z nich jest zdrowszy? Odpowiada specjalistka ds. żywienia Ewelina Kaczmarczyk 14.07.2020
Przez jaki czas ziemniaki są dobre do spożycia? Wszystko zależy od tego, jak zostały przygotowane Natalia Gregorowicz 22.06.2020
Czy ziemniaki rzeczywiście tuczą? Trener personalny wyjaśnia to na dobrym przykładzie Magdalena Bury-Motyl 27.05.2020
Wegańskie placki ziemniaczane. Mniej kaloryczne niż klasyczne, bo pieczone Ten, kto umie i lubi gotować 10.02.2020
Sałatka z fenkułem, czyli trawienie pod kontrolą. Pyszna propozycja na zbliżający się sezon grillowy Ten, kto umie i lubi gotować 31.03.2019
Odkryj ziemniaka na nowo i posmakuj wytrawnych ciastek z łososiem Ten, kto umie i lubi gotować 09.03.2019